Concert Smiley: Artistul pregătește o mega-petrecere la aniversarea de 10 ani de carieră solo

de: PLAYTECH
30 05. 2017

Cel mai nou concert Smiley are loc la o dată specială, iar artistul are planuri mari în ceea ce privește ”petrecerea” pe care o va da la Arenele Romane.

Noul concert Smiley are de gând să fie total diferit de ce a făcut artistul până acum, iar la Arenele Romane acesta va avea în spate 260mp de ecrane LED și va cânta mai bine de două ore și jumătate live.

Artistul nu pregătește un simplu concert, ci un concert aniversar, având în vedere că evenimentul din data de 1 iunie marchează 10 ani de carieră solo a acestuia. Astfel, acesta are de gând să își poarte fanii într-o călătorie de-a lungul întregului deceniu de carieră, aducând în fața publicului cele mai bune piese ale sale.

Concertul Smiley începe la ora 21:00, însă există un moment artistic pregătit pentru ora 20:00, iar protagoniștii vor fi Alex Mușat și Sebastian Seredinschi, colaboratori cu artistul la HaHaHa Production.

Concert Smiley: care este programul concertului

Accesul publicului în interiorul Arenelor Romane se va face începând cu ora 18:30, fiind suficient timp pentru ca toți spectatorii să poată ajunge înauntru înainte de startul concertului. La ora 20:00 avem parte de opening act, alături de cei doi colaboratori ai lui Smiley, iar începând cu ora 21:00 începe petrecerea pregătită de artist, care va dura până spre ora 23:00.

Concert Smiley: ce reguli trebuie urmate

Dincolo de regulile privind ora de acces, este important să nu veniți la voi cu sticle, cu conserve, cu mâncare sau cu băuturi. De asemenea, sunt interzise obiectele periculoase, umbrelele (fiind recomandate pelerinele în caz de vremea rea), aparatele foto și video profesionale sau semi-profesionale, scrie adevarul.ro.

Cel mai simplu este să cumpărați bilete online, care în presale costă 219 lei (categoria A), 139 de lei (categoria B), sau 79 de lei (categoria C). La intrare prețurile cresc la 250 de lei, 150 de lei, respectiv 100 de lei.